Hesabını ve verilerini silmek
Uygulamadan silmek
- Photolike’ı aç ve Profil sekmesine geç.
- Sağ üstteki dişliye dokunarak Ayarlar’ı aç.
- En alttaki Hesabımı sil’e dokun ve onayla.
Hesabın hemen silinir ve oturumun kapanır.
Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabına bağlı Google e-posta adresinden furkana090@gmail.com adresine “Photolike hesabımı silin” yazan bir e-posta gönder; kullanıcı adını da ekle. Kimliğini e-posta adresinden doğrulayıp hesabını en geç 30 gün içinde sileriz ve sana haber veririz.
Neler silinir
- Hesabın, e-posta adresin, görünen adın, kullanıcı adın, profil fotoğrafın ve tanıtım yazın
- Yarışmaya ve haftanın görevine gönderdiğin bütün fotoğraflar ve bilgileri
- İlk 10 için gönderdiğin orijinal dosyalar ve kareler
- Düello oyların, takip ettiklerin, takipçi bağlantıların, beğenilerin
- Bildirimlerin ve telefonuna ait bildirim anahtarı
Neler kalır
- Oylarının geçmişte sıralamaya etkisi geriye dönük değiştirilmez; ama oyun kime ait olduğu silinir.
- Daha önce Photolike’ın sosyal medya hesaplarında paylaşılmış kazanan duyuruları yerinde kalabilir; kaldırılmasını istersen aynı e-postaya yaz.
Silme işlemi geri alınamaz. Aynı Google hesabıyla yeniden giriş yaparsan boş, yeni bir hesap açılır.
Photolike